Home / Időpontfoglalás

Időpontfoglalás

SZERETETTEL VÁRJUK A PAPP OPTIKA SZALONOK EGYIKÉBEN! VÁLASSZON KI EGY ÖNNEK MEGFELELŐ ALKALMAT, ÉS MUNKATÁRSUNK – AMINT LEHET – FELVESZI ÖNNEL A KAPCSOLATOT.

  Név *

  Email*

  Telefonszám*

  Melyik üzletünkbe szeretne időpontot?

  Papp Optika FÓRUMPapp Optika Debrecen, Batthyány utca 10.Papp Optika Hajdúszoboszló, József Attila utca 6.

  DátumKattints bele a mezőbe és válaszd ki a dátumot!

  Kérjük, a legördülő naptárban válassza ki az Önnek megfelelő dátumot! Elegendő, ha a napot választja ki - miután időpontkérése megérkezett hozzánk, a lehető leghamarabb felhívjuk majd a fent megadott telefonszámon!

  A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

  Fontos tudnivalók a vizsgálattal kapcsolatban:
  - Kérjük, korábbi vizsgálati papírjait – ha vannak – hozza magával!
  - Ha Ön kontaktlencsét is visel, a vizsgálat napjának reggelén már ne tegye be a lencséket, hogy a vizsgálatot pihent szemeken tudjuk elvégezni!
  - Az ingyenes látásélesség vizsgálat kizárólag a vásárlóink számára biztosított szolgáltatás.
  Amennyiben az Ön látásélessége nem indokolja szemüveg készítését – kontaktlencse illesztését-, természetesen a vizsgálat díjmentes.
  - Önmagában csak látásélesség vizsgálatot nem végzünk, illetve ha Ön a vizsgálat után nem kíván szemüveget, kontaktlencsét vásárolni, vizsgálati adatait nem áll módunkban kiadni, nyilvántartásunkban viszont megőrizzük.
  - A kontaktlencse alkalmassági vizsgálat első és egyszeri alkalommal 5.000 Ft, amely tartalmazza az alkalmassági vizsgálatot, próbalencsét és ha szükséges, a betanítást.