Home / i.Profiler látásvizsgálat 19.900 Ft helyett ingyen!

i.Profiler látásvizsgálat 19.900 Ft helyett ingyen!

Ultrapontos 3D látásvizsgálat Kelet-Magyarországon CSAK a Papp Optikában!

Az élesebb, részletgazdagabb, színesebb látás az i.Scription® látsvizsgálattal kezdődik…

Természetesen a legtöbben tudjuk, hogy távol- vagy közellátók vagyunk-e…

De van még valami, amit „magasabb rendű rendellenességnek” hívunk, a komplex fénytörési hibák, melyek minden emberi szem esetében egyediek.

Egyetlen szem sem teljesen kerek, és egyetlen szaruhártya sem teljesen sima.

Ezeket a rendellenességeket a hagyományos látásvizsgáló készülékek nem tudják feltárni.

Márpedig hiányos mérési eredmények alapján lehetetlen tökéletes szemüveget készíteni!

De vajon milyen eszközzel lehet ezt kideríteni?

Az i.Scription® technológia az i.Profiler® készülék segítségével lehetővé teszi az Ön szemének és annak tulajdonságainak részletes és ultrapontos vizsgálatát, valamint egy optikai térkép kialakítását.

Kelet-Magyarországon kizárólag a Papp Optika rendelkezik  i.Profiler® látásvizsgáló készülékkel!

ingyenes-latasvizsgalat-iprofilerEz az egyedülálló vizsgálóeszköz olyan technológiát használ, amelyet más, hagyományos látásvizsgálatok nem, ezért az így végzett mérések eredménye összehasonlíthatatlanul pontosabb lesz.

A tökéletes szemüveg elkészítéséhez ezek a mérési eredmények nélkülözhetetlenek!

A részletes és aprólékos vizsgálat ellenére egy átfogó i.Scription® vizsgálat ideje, i.Profiler® készülékkel mindössze 30-45 perc!

Tekintve, hogy az i.Scription® szemvizsgálat forradalmian új, egyedülálló technológiájának köszönhetően soha nem látott pontossággal méri fel szemének állapotát, ára sajnos magasabb a hagyományos látásvizsgálatokénál.

Azonban, ha a Papp Optikában készítteti szemüvegét, akkor a Kelet-Magyarországon egyedülálló i.Profiler látásvizsgálatot

19 990 Ft helyett MOST INGYEN végezzük el Önnek!

A kontaktlencse alkalmassági vizsgálat első és egyszeri alkalommal 5.000 Ft, amely tartalmazza az alkalmassági vizsgálatot, próbalencsét és ha szükséges, a betanítást.

Üzletünkben már lehetőség van SZÉP kártyával való fizetésre is!

Élesebb, részletgazdagabb, színesebb látás ezzel kezdődik: Jelentkezzen MOST INGYENES i.Scription® vizsgálatra!

Töltse ki jelentkezési lapunkat MOST és Önt is várjuk szakértelemmel és szeretettel!

Figyelem! Miután kitöltötte az adatlapot (név, email-cím, telefonszám), válassza ki, hogy melyik szalonunkban szeretne jönni Ingyenes látásvizsgálatra, majd válassza ki az időpontot úgy, hogy belekattint a dátum mezőbe, ekkor feljön egy naptár funkció, amiből rákattintással máris kiválasztódik a megadott dátum. Ne felejtsen el rákattintani a KÜLDÉS gombra!

Maradt még megválaszolatlan kérdése? Örömmel segítünk, hívjon minket a 06 70 267 35 67 telefonszámon!

A látásélesség vizsgálatot szalonjainkban optometrista szakember végzi. A vizsgálatról optometrista igazolást ad ki kérés esetén. A legtöbb munkahely és az egészségpénztárak elfogadják az optometrista igazolást, de van néhány munkahely, amely szakorvosi igazolás fogad csak el. Az ilyen helyen dolgozó kedves vásárlóink a Batthyány utcai üzletünkbe jelentkezzenek be vizsgálatra, mert ott hetente egyszer van szakorvosi vizsgálat. A vizsgálat alapján a szemüveget, kontaktlencsét természetesen bármelyik szalonunkban megvásárolhatják.

Jelentkezési lap

  Név *

  Email*

  Telefonszám*

  Melyik üzletünkbe szeretne időpontot?

  Papp Optika FÓRUMPapp Optika Debrecen, Batthyány utca 10.Papp Optika Hajdúszoboszló, József Attila utca 6.

  DátumKattints bele a mezőbe és válaszd ki a dátumot!

  Kérjük, a legördülő naptárban válassza ki az Önnek megfelelő dátumot! Elegendő, ha a napot választja ki - miután időpontkérése megérkezett hozzánk, a lehető leghamarabb felhívjuk majd a fent megadott telefonszámon!

  A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

  Fontos tudnivalók a vizsgálattal kapcsolatban:
  - Kérjük, korábbi vizsgálati papírjait – ha vannak – hozza magával!
  - Ha Ön kontaktlencsét is visel, a vizsgálat napjának reggelén már ne tegye be a lencséket, hogy a vizsgálatot pihent szemeken tudjuk elvégezni!
  - Az ingyenes látásélesség vizsgálat kizárólag a vásárlóink számára biztosított szolgáltatás.
  Amennyiben az Ön látásélessége nem indokolja szemüveg készítését – kontaktlencse illesztését-, természetesen a vizsgálat díjmentes.
  - Önmagában csak látásélesség vizsgálatot nem végzünk, illetve ha Ön a vizsgálat után nem kíván szemüveget, kontaktlencsét vásárolni, vizsgálati adatait nem áll módunkban kiadni, nyilvántartásunkban viszont megőrizzük.
  - A kontaktlencse alkalmassági vizsgálat első és egyszeri alkalommal 5.000 Ft, amely tartalmazza az alkalmassági vizsgálatot, próbalencsét és ha szükséges, a betanítást.