Home / Köszönjük, hogy az i.Scription szemüveget választják!

Köszönjük, hogy az i.Scription szemüveget választják!

MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB I.SCRIPTION™ SZEMÜVEG SPECIALISTÁJA

A legnagyobb elismerést kapta a Papp Optika Szalon, Magyarország kiemelt i.Scription™ forgalmazója lett! Ezt a sikert kizárólag az elégedett vásárlóinknak köszönhetjük, akik már nem csak a közelből látogatnak hozzánk. Debrecen a precíziós optika elismert központjává vált.

Zeiss díj

I.SCRIPTION SZEMÜVEG

Régiónkban 2008-ban jelent meg a Carl Zeiss cég új szabadalma, az i.Scription™ technológia. Ez az egész világon szenzációként mutatkozott be, nem véletlenül jutalmazta a német iparkamara innovációs díjjal ezt a szemüveg-technológiát, ami az egyik legnagyobb érdem, amit az optikai iparban ki lehet vívni.

TÖBB!

2008 óta már túl vagyunk számtalan sikeren, és örömmel állapítjuk meg, hogy a régióban is sikeresek az i.Scription szemüvegek. A szemüveggel rendelkező emberek felismerték a technikában rejlő lehetőségeket és annak előnyeit. Hiszen nem egy átlagos szemüvegről van szó, az i.Scription sokkal több annál! Ez az első olyan szemüveglencse a világon, amely több ezer ponton igazodik a szem külső felülete, ráadásul mind egyedi darab: egyaránt számításba veszi a viselő látáskultúráját és viselési szokásait is.

zeiss díj, papp optika, debrecen

SIKEREK

Az elmúlt néhány évben sikerült eloszlatni minden kételyt, ami az i.Scription szemüvegeket övezte. A legjobb reklám az elégedett viselő véleménye. Örömmel mondhatjuk, hogy az i.Scription viselők boldogan osztják meg élményeiket környezetükben, ennek eredményeképpen az ismerősök is érdeklődnek a szemüveglencsék után. Természetesen meg kellett küzdenünk az elért eredményeinkért, és az i.Scription szemüvegek sikeréért, de a kemény munka kifizetődött: az odafigyelés és a törődés, az ügyfélbarát üzletpolitika igenis sikeres tud lenni, itt, vidéken is.

A legnagyobb elismerést mégis az jelenti, hogy Debrecen felkerült a világ optikaiparának térképére, a sok elégedett vásárlónk révén.

KÜLÖN KÖSZÖNETÜNK AZOKNAK, AKIK TÁVOLRÓL UTAZNAK IDE, ÉS A MI SZOLGÁLATATÁSAINKAT VÁLASZTJÁK!