Home / Maui Jim napszemüveg

Maui Jim napszemüveg

maui jim napszemüveg debrecen

TRADÍCIÓ

A Maui Jim története 30 évvel ezelőtt vette kezdetét a Hawaii strandokon. Ma már a világon szinte mindenhol létezik Maui Jim képviselet és vezetővé vált a prémium polarizált napszemüvegek szegmensében.

“A nap éppen annyira része az életünknek, mint a levegő, amit belélegzünk. Nincs senki, aki a napsütést jobban ismeri vagy többre becsüli, mint mi.”

Ez az “Aloha-Spirit” minden Maui Jim napszemüvegben jelen van.

 

EGYEDÜLÁLLÓ TECHNOLÓGIA

A Polarized Plus2 egyedülálló szabadalom, ez a technológia semlegesíti a vakító fényt, ezáltal szabadon élvezhetővé teszi a természetes színeket. Kiváló védelmet nyújt viselőjének a káros UV-sugárzás valamint a zavaró fényvisszaverődés ellen. A legtöbb német optikus ezt a napszemüveget ajánlja a szemműtéten átesett pácienseknek.

maui jim papp optika

A MAUI JIM POLARIZED PLUS2 NAPSZEMÜVEGLENCSÉK KÜLÖNBÖZŐ FAJTÁI

Polikarbonát, szilikát  és az új fejlesztésű Maui Evolution, amely a polikarbonát és szilikát pozitív tulajdonságait egyesíti magában.
A Polarized Plus2 kitűnő látásélményt és felületi keménységet jelent, a lencse könnyű és törhetetlen. A lencséket polarizáló, bi-gradiens és tükröződésmentesítő bevonattal kombináljuk. Lakkréteg és termikus kemény bevonatok biztosítják a karcállóságot, a vízlepergető réteg teszi teljessé a komfortos viseletet. A lencsék semleges szürke, Maui rozé, bronz és zöld színekben elérhetőek. A Maui Jim napszemüvegek természetesen korrekciós lencsékkel – egyfókuszú és progresszív – is rendelkezésre állnak, akár digitális felületkialakítású kivitelben.

 

OPTIMÁLIS FÉNYVÉDELEM ÉS LÁTÁSJAVÍTÁS EGYBEN

Termékpalettánk több mint 80 modellből áll: klasszikus, modern, sportos, merész, retro és elegáns keretek. Próbáljon fel a Papp Optika Szalonban egy Maui Jim napszemüveget és élvezze a színek csodálatos világát!

maui jim debrecen