Home / Mi az az i.Scription?

Mi az az i.Scription?

MA MÉG SOKAKNAK IDEGEN A KIFEJEZÉS

Az i.Scription egy forradalmi technológia, amely a legtöbbek számára egyelőre ismeretlen, annak ellenére, hogy valódi megoldást nyújt olyan problémákra, amikre más szemüveglencsék nem képesek.

szürkületi látás, farkasvakság ellen, papp optika

TECHNOLÓGIAI ÁTTÖRÉS

Évtizedek óta ismert tény, hogy a szaruhártya (a szem külső legfontosabb fénytörő közege), nem egyenletes, az eddigi látásvizsgálatok során azonban nem volt mérhető ezeknek az elváltozásoknak a mértéke. Bizonyos eltéréseket megpróbáltak ugyan optikai úton leképezni, (cilinder, prizma, stb.) de ehhen az áttöréshez egy forradalmian új elgondolásra volt szükség: ez az i.Scription, melyet a Carl Zeiss Vision 160 éves tapasztalatának és technológiájának köszönhetünk, és amely a Német Iparkamara Innovációs Díját is kiérdemelte.

debreceni optika, optika a fórumban, papp optika

LÁSSON TÖKÉLETESEN!

Az i.Scription szemüveggel nagyon sok olyan látásprobléma szűnik meg, amely hagyományos szemüveglencsékkel eddig elképzelhetetlen volt. Tökéletes megoldás azoknak, akik sokat vezetnek éjszaka, akik számítógéppel dolgoznak, akiknek hamar elfárad a szeme olvasás, tanulás közben és azok számára is, akik gyakran szenvednek a különböző felületekről (üveg, hó, esőcseppek) visszatükröződő napfénytől vagy mesterséges fénytől. Borotvaéles, színgazdag, fényudvarmentes képet ad, éjszaka és műfény mellett is. Túlzások nélkül egy másik világ.

Kérjen időpontot, és megmutatjuk Önnek!

  Név *

  Email*

  Telefonszám*

  Melyik üzletünkbe szeretne időpontot?

  Papp Optika FÓRUMPapp Optika Debrecen, Batthyány utca 10.Papp Optika Hajdúszoboszló, József Attila utca 6.

  DátumKattints bele a mezőbe és válaszd ki a dátumot!

  Kérjük, a legördülő naptárban válassza ki az Önnek megfelelő dátumot! Elegendő, ha a napot választja ki - miután időpontkérése megérkezett hozzánk, a lehető leghamarabb felhívjuk majd a fent megadott telefonszámon!

  A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

  Fontos tudnivalók a vizsgálattal kapcsolatban:
  - Kérjük, korábbi vizsgálati papírjait – ha vannak – hozza magával!
  - Ha Ön kontaktlencsét is visel, a vizsgálat napjának reggelén már ne tegye be a lencséket, hogy a vizsgálatot pihent szemeken tudjuk elvégezni!
  - Az ingyenes látásélesség vizsgálat kizárólag a vásárlóink számára biztosított szolgáltatás.
  Amennyiben az Ön látásélessége nem indokolja szemüveg készítését – kontaktlencse illesztését-, természetesen a vizsgálat díjmentes.
  - Önmagában csak látásélesség vizsgálatot nem végzünk, illetve ha Ön a vizsgálat után nem kíván szemüveget, kontaktlencsét vásárolni, vizsgálati adatait nem áll módunkban kiadni, nyilvántartásunkban viszont megőrizzük.
  - A kontaktlencse alkalmassági vizsgálat első és egyszeri alkalommal 5.000 Ft, amely tartalmazza az alkalmassági vizsgálatot, próbalencsét és ha szükséges, a betanítást.