Home / Nyereményjáték

Nyereményjáték

MIT SZÓLNA EGY 5000 FT-OS PAPP OPTIKA VÁSÁRLÁSI UTALVÁNYHOZ – INGYEN?

Nekünk fontos, hogy vásárlóinknak örömet szerezzünk, ezért úgy döntöttünk, hetente kisorsolunk egy 5000 Ft-os, Papp Optika vásárlási utalványt azok között, akik jelentkeznek nyereményjátékunkra. Az utalványt bármilyen általunk forgalmazott termék vásárlásakor felhasználhatja a nyertes.

A sorsolás időpontja minden héten csütörtök 10:00 óra, ezt követően tüntetjük fel a nyertes nevét honlapunk ‘Nyertesek’ menüpontjában. A nyertes abban az esetben jogosult az utalványra, ha a sorsolás napján 18:00-ig jelentkezik is érte.

MIT KELL TENNIE AHHOZ, HOGY AZ ÖNÉ LEGYEN AZ 5000 FT-OS PAPP OPTIKA VÁSÁRLÁSI UTALVÁNY?

Jelentkezzen nyereményjátékunkra! Ehhez pusztán annyit kell tennie, hogy a lenti jelentkezési mezőkben pontosan megadja nevét és e-mail címét. Néhány perccel később rendszerünk egy automatikus e-mail üzenetet küld majd Önnek, amivel megerősítheti jelentkezését.

HONNAN TUDHATJA, HOGY ÖN LETT-E NYERTESÜNK?

Nem szabad elfelejtenie, hogy a nyerteseket nem értesítjük, sem telefonon, sem e-mailben! Így az Ön feladata, hogy minden csütörtökönön 10:00 óra után ellenőrizze honlapunkon, Ön-e az aznapi nyertes!

Ehhez honlapunk ‘Nyertesek’ menüpontját kell megnéznie. Ha az Ön neve szerepel a lista első helyén, az aznapi dátummal, akkor gratulálunk, Ön a szerencsés nyertes!

MI A TEENDŐJE, HA EZ TÖRTÉNT?

Nagyon fontos, hogy ebben az esetben egy percet se habozzon tovább, jelentkezzen nyereményéért, hívjon minket a 06 52 598 798-as telefonszámon!

Ugyanis, ha aznap 18:00-ig nem jelentkezik megérdemelt utalványáért, sajnos már nem lesz rá jogosult! (Ennek megfelelően abban az esetben sem áll módunkban átadni Önnek azt, ha az Ön neve szerepel ugyan a listán, de nem az aznapi dátum áll mellette). Természetesen ebben az esetben sem szabad csüggednie, hiszen akár már a következő héten újra nyerhet!

AZ ÁTVÉTELRŐL ÉS A FELHASZNÁLÁSRÓL

Ha minden feltételnek eleget tesz, 5000 Ft-os vásárlási utalványát személyesen a Papp Optika látszerészeti üzleteiben veheti át. Az átvétel pontos menetéről részletesen tájékoztatjuk majd, amikor telefonon jelentkezik nyereményéért.

Az alábbi mezőkbe írja be adatait!

Sok szerencsét kívánunk!
a Papp Optika dolgozói