Home / Rodenstock B.I.G. EXACT szemüveglencsék 40% kedvezménnyel – Debrecen, Batthyány utca

Rodenstock B.I.G. EXACT szemüveglencsék 40% kedvezménnyel – Debrecen, Batthyány utca

Most megéri a debreceni Papp Optika szalonban vásárolni!

Felső kategóriás Rodenstock biometrikus szemmodell alapján készülő B.I.G.Exact multifokális, egyfókuszú és munkaszemüveglencsék rendelése esetén 40% kedvezményt adunk a kiválasztott lencse árából!

Miért válaszd a Rodenstock biometrikus szemmodell alapján készült lencséit?

A Rodenstock B.I.G. Az EXACT™ lencsék, amelyek a Rodenstock egyedi DNEye technológiájával működő, pontos biometrikus szemmodellre épülnek, zökkenőmentes, dinamikus és természetes látásélményt biztosítanak, amely tökéletesen együttműködik az agyaddal. A B.I.G EXACT™ segítségével akár 40%-kal élesebb látásra számíthatsz közeli és közepes távolságokban, az élesebb látásnak köszönhetően megnövekedett agyi támogatásra és közelben 8,5°-kal szélesebb éles látómezőre számíthatsz.
De nem csak ezekre számíthatsz. Egy 283 ember bevonásával készült felmérés azt mutatja, hogy teljes biometrikus szemmodellünk használata a lencsék gyártása során jelentősen javította a látásélményüket.

Gyere be Debrecenben, a Batthyány u. 10. szám alatt található Papp Optika szalonunkba és válogass most a szebbnél szebb szemüvegkeretek között!

MOST minden felső kategóriás Rodenstock biometrikus szemmodell alapján készülő B.I.G.Exact multifokális, egyfókuszú és munkaszemüveglencsére 40% kedvezményt adunk! 

+ AJÁNDÉK professzionális DNEye Scanner 2 műszerrel végzett látásvizsgálatunk! Megéri sietni!

FIGYELEM! Az akciónk csak a Debrecen, Batthyány utcai üzletünkben érvényes!!

SIESS! Az akció július 31-ig érvényes, más akcióval nem vonható össze és csak új szemüvegkeret vásárlása esetén vehető igénybe! Ne maradj le!

Fizethetsz akár SZÉP kártyával is!

A pontos részletekről érdeklődj szalonjainkban. Elérhetőségért katt ide>>>