RÓLUNK

A PAPP OPTIKA SZALON

NEM PUSZTÁN SZAKMA – HIVATÁS

Úgy gondoljuk, hogy munkánk sokkal több egy képzettségnél, nem egyszerűsíthetjük le pusztán szemüvegek készítésére: mi ugyanis szívvel-lélekkel dolgozunk azon, hogy az Ön életét könnyebbé, kényelmesebbé, jobbá tegyük. Egy megfelelő szemüveg vagy kontaktlencse olyan módon tudja javítani életminőségét, amire talán nem is gondolt. A mi dolgunk, hogy ezt megmutassuk Önnek!

szemészet, látásvizsgálat, debrecen, papp optika, fórum

AMIBEN SEGÍTHETÜNK

Amikor egy ügyfél megérkezik hozzánk, mindig a legmagasabb szintű szakmai szolgáltatást igyekszünk nyújtani neki, legyen szó szemüvegek elkészítéséről, javításáról, kontaktlencsékkel kapcsolatos szolgáltatásokról, vagy szemészeti vizsgálatokról.

 

HAGYOMÁNY ÉS MAGAS SZÍNVONAL

Cégünk tradícionális családi vállalkozás, így minden elkészült munkánkban generációk tudása van benne. Ez nem jelenti azonban azt, hogy ne tartanánk lépést korunk szakmai kihívásaival! Rendszeres résztvevői vagyunk olyan világszínvonalú továbbképzéseknek, amelyek segítségével tudásunk nem csak naprakész marad, de egyre értékesebbé is válik.

 

FORRADALMI ÚJDONSÁG: I.SCRIPTION ®

Mostanra három városban, négy szalonban várjuk az érdeklődőket. Büszkék vagyunk rá, hogy Kelet-Magyarország egyetlen olyan szalonja vagyunk, amely rendelkezik az i.Scription ® technológia alkalmazásához szükséges eszközökkel és szakértelemmel. Jöjjön el, és győződjön meg személyesen ennek a világújdonságnak nagyszerűségéről!

 

MI AZÉRT VAGYUNK, HOGY SEGÍTSÜNK ÖNNEK.
SZERETETTEL VÁRJUK OPTIKÁINKBAN!

 

Üdvözlettel,

Hechlinger Zsuzsa és Papp Melinda

ügyvezető igazgatók