Home / Vélemények

Vélemények

A HAGYOMÁNYOS SZEMÜVEGEK ÉS A SPECIÁLIS, I.SCRIPTION TECHNOLÓGIÁVAL KÉSZÜLT LENCSÉK KÖZÖTTI KÜLÖNBSÉGET
CSAK AZ ÉRTI IGAZÁN,
AKI MÁR MINDKETTŐT VISELTE.

BÁR AZ ELTÉRÉS MÉRTÉKÉT NEHÉZ SZAVAKBA ÖNTENI, NÉHÁNY ELÉGEDETT VÁSÁRLÓNK MÉGIS VÁLLALTA, HOGY ÖNNEL IS MEGOSZTJA TAPASZTALATAIT.

JÁNOS

“Tavaly ősszel vettem rá magam, hogy sok fontolgatás után lecseréljem a szemüvegem. Ismerősöm ajánlotta az i.Scription lencséket, bár fogalmam sem volt, mit takar a kifejezés valójában, ráadásul kisebbfajta vagyonba kerülnek ezek a lencsék… De mégis rávettem magam, és elmentem a Papp Optika Fórumban lévő üzletébe, ahol természetesen minden jót elmondtak az i.Scription lencsékről… Miért ne tették volna, hiszen mindenki a saját lovát dicséri. Azt hagyjuk, hogy valóban másfélszer annyiba került a szemüvegem, mint ha normál lencsével kértem volna, de vajon megérte?

Tapasztalat: Amikor először felvettem, kicsit feszültté váltam, mert arra számítottam, hogy csodát fogok tapasztalni. De a csoda elmaradt! A viselés első órájában kicsit szédültem, mint ahogyan eddig is más új szemüvegeim esetében. Amit viszont már az első pillanatban észrevettem, hogy a régi szemüvegemhez képest ezzel a lencsével nem volt kicsinyítő hatás. Más szemüvegeim, gondolom a dioptriák miatt, kicsinyítették a látott dolgokat, azonban ezzel a lencsével a látott kép pont olyan méretű maradt, mintha szemüveg nélkül lettem volna, csak persze mindent tűélesen láttam…

Miután reggel vettem át a szemüveget, napközben észre sem vettem egyéb különbséget. DE jött az este! A különbség éjszaka óriási. Vezetés közben a fények csak minimálisan csillognak, és valahogy olyan érzése van az embernek, mintha nem lenne rajta szemüveg…
De a döbbenet csak ezután jött. Este, miután kimentem a teraszra, hogy megetessem a kutyusomat, és felnéztem a kristálytiszta éjszakai égboltra, bevallom, elállt a lélegzetem. Soha nem láttam azelőtt ennyi csillagot az égen, mint aznap este, és azt sem vettem eddig észre soha, hogy a csillagok az égen különböző színűek… Több, mint 15 percen keresztül tátott szájjal bámultam az eget… Tudom, hogy furcsán hangzik, de ez volt az a pillanat, amikor megértettem és megtapasztaltam a különbséget régi és vadiúj i.Scription szemüvegem között.

Aki megengedheti magának a felárat, annak KÖTELEZŐ az i.Scription. Olyan látásélményt nyújt, amit egy nem szemüveges ember soha nem fog megérteni… Köszönöm Zsuzsa, hogy rábeszélt az i.Scription lencsékre! Szerintem ez egy olyan dolog, amit minden szemüveges ember megérdemelne!

Üdv:
Erdey János”

ILONA

“Amikor először felpróbáltam egy i.Scription szemüveget, rendkívül szkeptikus voltam, de szinte az első pillanatban elszállt minden kétségem. Azelőtt csak amolyan “alkalmi szemüveges” voltam, nem szerettem a hordani, mert – bár élesebben láttam vele -, mégis zavart az a fajta torzítás, amit a szemüveglencse szélénél érzékeltem. A legelső dolog, amit az i.Scription szemüveg esetén tapasztaltam, az volt, hogy ez a fajta torzítás elenyésző, semmiképp sem zavaró.

A második különbséget már akkor észleltem, amikor a szemüvegem elkészült, és kirándulni indultunk a családommal. Valóban hihetetlen a különbség a hagyományos szemüvegekhez képest, olyan élénk, telített színeket láttam, amiket még soha! Gyönyörű, napos időben jártuk a természetet, és nem csak a látvány kápráztatott el, de annak is nagyon örültem, hogy az erős napsütés okozta fényvisszaverődések sem zavartak, például amikor egy kis patakon keltünk át.

Összességében, csak jót tudok elmondani az i.Scription lencsékről. Aki még nem próbálta, nehezen hiszi el, de engem már meggyőztek, erről nem is akarok többé lemondani!

Nagyon köszönöm!
Orosz Ilona”

BALÁZS

“Sokáig kizárólag kontaktlencsét hordtam, mert úgy gondoltam, ez a legjobb látásjavító megoldás – aztán megismertem az i.Scription technológiát.

Amíg folyamatosan lencsét viseltem, sokszor éreztem, hogy a szememnek egy kis szünetre, pihenésre lenne szüksége, de úgy gondoltam, egy szemüveggel a látásom komfortélménye visszaesne. Édesanyám unszolására próbáltam ki az i.Scription szemüveget, és bár meg voltam róla győződve, hogy pár hétnél tovább nem fogom bírni a szemüveg viselését, nem nekem lett igazam. Biciklivel közlekedtem, sokszor sötétedés után, és hihetetlenül szokatlan volt, mennyivel jobban látok az utcai lámpák és az autók zavaró fényei között. További előnye, hogy a normál lencsékkel ellentétben csak minimális mértékben kicsinyít, így közlekedés közben a távolságokat is sokkal jobban be tudom saccolni.

Az utolsó doboz kontaktlencsém hónapok óta bontatlanul hever a fürdőszobámban, ma már egy pillanatra sem akarok megválni az i.Scription szemüvegemtől – elképesztő mértékben változott a látásélményem! Egyszóval nemhogy megszerettem, de azóta minden szemüveges, bicikliző barátomnak ajánlottam már.”