DURAVISION PLATINUM®

duravision, lencsebevonat, lencsevédelem, lencse

MINDEN IDŐK LEGKEMÉNYEBB SZEMÜVEGVÉDELME!

Biztos ismeri az érzést, mikor a féltett, drága lencséjén meglátja az első karcokat. A nem ritkán egy kisebb vagyonba került szemüveg még kiszolgálja mindennapi igényeit, de a látómezőben apró hajszálrepedések és a törlésből eredő karcok már keserítik az életét.

zeiss duravision lencsevédelem

DURAVISION PLATINUM ® SZEMÜVEG VÉDELEM

A Carl Zeiss Vision egy forradalmi elgondolással állt elő. 2013. februárra a tesztév összes tapasztalatának birtokában véglegesítették a vadonatúj technológiát. A DuraVision Platinum ® rétegnek elnevezett egyedülálló technika alapjában véve szakít az eddigi megoldásokkal. A cég mérnökei a valós élethelyzetekre koncentráltak a védőréteg megtervezésekor. A gyakorlatban akár 12 rétegre rúgó bevonatot egy teljesen egyedi eljárással ion-kezelik, amiben a réteg rendeződik egy tökéletes, és eddig még soha nem látott keménységű felületté.

 

PRÉMIUM MINŐSÉG

Ez a nagyszilárdságú bevonat megváltoztatta a szemüveg készíttetési és hordási szokásokat. A prémium tartósság mindennapos igény a szemüveglencsékkel kapcsolatosan, hiszen mindenki szeret évekre előre tervezni. A technológiának köszönhetően a DuraVision Platinum ® technológiás lencsék garantáltan eleget tesznek az Ön elvárásainak.

duravision lencsebevonat, zeiss lencse, debrecen

NANOTECHNOLÓGIÁS FELÜLET

A DuraVision® Platinum rétegeinek fényáteresztő képessége a régebbi technológiákhoz képest jelentősen magasabb, ráadásul a rétegek színe nem a szem által leginkább érzékelt zöld tartományba esik. Ez manapság, amikor lámpák, és a számítógép fénye világítja be az életünket, páratlan előnyt jelent. A nanotechnológiás felület gátolja a párásodást, ráadásul a tisztítása is gyerekjáték a speciális antisztatikus rétegnek hála. A lencse törlésekor létrejövő elektromos töltés – a hagyományos rétegekhez viszonyítva – 90%-al kevesebb, így nem vonzza a port és a szöszöket. Így nincs szükség különleges, drága tisztító folyadékokra.

 

A TECHNIKA “KORLÁTAI”

Természetesen DuraVision Platinum ® technológiának is megvannak a határai. A lencsék kemény, de rendeltetésszerű használat mellett hosszú ideig ellenállnak a külső hatásoknak. A 160 éves gyártási tapasztalat garancia erre.

 

TAPASZTALATOK

A bevonat már a tesztidőszakban is elérhető volt a Papp Optika szalonjaiban, egy időben Nyugat-Európával. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a DuraVision Platinum lencsevédelmi technológia egyértelműen eredményesebb, mint a konkurens termékek.

 

A BIZONYÍTÉK

Ha szeretne megbizonyosodni arról, hogy mire képes a DuraVision Platinum ® lencsevédő bevonat, akkor forduljon hozzánk bizalommal, jöjjön el egyik üzletünkbe, és megmutatjuk Önnek!