Mi az az i.Scription?

i.scription lencse, optika debrecen

MA MÉG SOKAKNAK IDEGEN A KIFEJEZÉS

Az i.Scription egy forradalmi technológia, amely a legtöbbek számára egyelőre ismeretlen, annak ellenére, hogy valódi megoldást nyújt olyan problémákra, amikre más szemüveglencsék nem képesek.

szürkületi látás, farkasvakság ellen, papp optika

TECHNOLÓGIAI ÁTTÖRÉS

Évtizedek óta ismert tény, hogy a szaruhártya (a szem külső legfontosabb fénytörő közege), nem egyenletes, az eddigi látásvizsgálatok során azonban nem volt mérhető ezeknek az elváltozásoknak a mértéke. Bizonyos eltéréseket megpróbáltak ugyan optikai úton leképezni, (cilinder, prizma, stb.) de ehhen az áttöréshez egy forradalmian új elgondolásra volt szükség: ez az i.Scription, melyet a Carl Zeiss Vision 160 éves tapasztalatának és technológiájának köszönhetünk, és amely a Német Iparkamara Innovációs Díját is kiérdemelte.

debreceni optika, optika a fórumban, papp optika

LÁSSON TÖKÉLETESEN!

Az i.Scription szemüveggel nagyon sok olyan látásprobléma szűnik meg, amely hagyományos szemüveglencsékkel eddig elképzelhetetlen volt. Tökéletes megoldás azoknak, akik sokat vezetnek éjszaka, akik számítógéppel dolgoznak, akiknek hamar elfárad a szeme olvasás, tanulás közben és azok számára is, akik gyakran szenvednek a különböző felületekről (üveg, hó, esőcseppek) visszatükröződő napfénytől vagy mesterséges fénytől. Borotvaéles, színgazdag, fényudvarmentes képet ad, éjszaka és műfény mellett is. Túlzások nélkül egy másik világ.

Kérjen időpontot, és megmutatjuk Önnek!