i.Scription látásvizsgálat

zeiss látásvizsgálat debrecen, papp optika

ÉJSZAKA NEM VEZET? ESŐBEN CSILLOG A VILÁG?
KIKÉSZÍTI A SZÁMÍTÓGÉP? SOHA NEM LÁTOTT TÖKÉLETESEN?
ELFÁRAD TANULÁS KÖZBEN? MÁR NEM OLVAS?
MINDENHOL MEGVIZSGÁLTÁK?

 

KÉRJEN EGYEDI I.SCRIPTION™ LÁTÁSKONTROLLT!

A szemek soha nem egyformák, az átlagos szemüveglencsék viszont igen. Ez az oka annak, hogy eddig nem volt a kezünkben olyan eszköz vagy technológia, amellyel valóban tökéletesíthettük volna az emberi látást. Az i.Scription látásvizsgálat segítségével azonban mindössze néhány perc alatt megtudhatja, hogyan hozhatja ki a maximumot látásából!

ingyenes látásvizsgálat debrecen, papp optika, fórum bevásárlóközpont

I.PROFILER LÁTÁSVIZSGÁLAT

Amikor megvizsgáljuk szemeit egy egyedülálló i.Profiler™ szemvizsgáló géppel, az eredmény egy olyan 3D profil lesz, amiken a színek más-más dioptriákat jelölnek. Ezt a vizsgálati módszert nevezzük hullámfront technológiának. Hagyományos szemvizsgálati eljárások és látásdiagnosztikai komputerek nem használnak ehhez fogható technikát: a szem külső felületét több ezer ponton vizsgálja az i.Profiler™ szemvizsgáló komputer.

Az eljárás mindössze pár perces, semmilyen veszéllyel vagy fájdalommal nem jár. Néhány másodperc alatt megtörténik a mérés, miközben egy valós képet néz a vizsgált személy. A fénysugarak útját befolyásoló leképezési hibák következtében a szemből egy hullámfront görbe lép ki. A készülék rögzíti ezt a hullámot és egybeveti az eltéréseket egy tökéletes szemnél jelentkező referenciahullámmal.

EGYÉNI 3D-S PROFIL

Az i.Profiler™ látásvizsgálat során elkészült 3D profil segítségével út nyílik a jobb látásminőséghez és a személyes látásproblémák méréséhez – egy hagyományos szemvizsgálat során nincs lehetőség ennyire személyre szabott eredmények elérésére. A 3D profil alapján készített i.Scription™ szemüveglencse külső felülete tökéletesen illeszkedik szemei felületéhez. Immáron nincs két egyforma szemüveglencse – a kép tökéletes, a látás lélegzetelállító élmény lesz.

szemvizsgálat, ingyenes látásvizsgálat

MI A KÜLÖNBSÉG?

Az új, egyedi látásvizsgálattal és az ez alapján elkészült optikailag egyedülálló szemüvegével most már olyan problémákat is elfelejthet, mint a csökkent éjszakai látás. A látáskorrekció hitelesen, és egyénre szabottan bemutatható.  Arra is mód nyílik, hogy megtekintse, mit látna a hagyományos szemüveghez képest i.Scription™ szemüvegben. Az eredmény meg fogja döbbenteni!

ingyenes látásvizsgálat Debrecen, papp optika, fórum

MENNYI IDŐ ALATT KÉSZÜL EL A SZEMÜVEG?

Az egyedi i.Scription™ szemüveglencsék minimálisan 10 munkanap alatt készülnek el. A gyorsaság nem a legfontosabb szempont, hisz előreláthatóan több évig is hordható komoly szemüvegről van szó. Amint az i.Sription™ lencse elkészül, a szemüvegkerethez egy 3 dimenziós számítógép pontosan hozzáigazítja a lencsét, a legkényelmesebb és leghatékonyabb viselés érdekében. Ha ez a beállítás minimálisan elmozdul, rendkívüli esetben is csak átmeneti gondot okoz, melyet az első adandó alkalommal – ingyenesen – újra beállítunk.

 

MIKOR VÉGEZHETŐ EL A LÁTÁSVIZSGÁLAT?

Szívesen látjuk! Kérjen telefonon időpontot! A vizsgálat bármikor elvégezhető, a legfontosabb, hogy Ön kipihenten érkezzen, hiszen ez a vizsgálat évekre meghatározza majd látását! Egy alapos, i.Profiler™ látásvizsgálat körülbelül egy órát vesz igénybe.

 

MENNYIBE KERÜL AZ I.SCRIPTION SZEMÜVEG?

Az i.Scription™ szemüveg nem kerül többe, mint a jó minőségű, egyedi gyártású hagyományos szemüvegek. Kollégáink a vizsgálat eredményének ismeretében és a kiválasztott keret megismerése után tudnak pontos árakat és gyártási határidőket mondani. Ahogy nincs két egyforma i.Scription™ szemüveg, nincs két egyforma ár sem. Az Ön látásának egyedi adatai alapján készült i.Scription™ szemüvege ugyanannyiba kerül mindenhol a világon!

SZERETETTEL VÁRJUK A PAPP OPTIKA SZALONOK EGYIKÉBEN! VÁLASSZON KI EGY ÖNNEK MEGFELELŐ ALKALMAT, ÉS MUNKATÁRSUNK – AMINT LEHET – FELVESZI ÖNNEL A KAPCSOLATOT.